Vi har haft ett bra samarbete med Active Mediapartner kring vår bilagaVem som helst som behöver en tidning är en presumtiv kund till oss. Det kan vara ett större eller mindre företag, en branschorganisation, en stiftelse eller förening. Men det kan lika gärna vara ett statligt verk, en kommun, en länsstyrelse, en region eller ett universitet.

 


"Tack för en jättefin bilaga, jag har fått många positiva reaktioner idag både internt bland de som hunnit läsa den och externt. Bra jobbat alla!"

Ann-Louise Öhrn, Informationschef Uddevalla kommun


"Tack för gott jobb, har fått massa positiv respons på bilagan."

Jessica Barck, Projektkoordinator Uddevalla Näringsliv


– Tack för en mycket fin bilaga i DN. Jag känner mig mycket stolt att få vara en del av denna kommun, och med Er hjälp har ni på ett fantastiskt sätt kunnat förmedla Österåker.

Michaela Fletcher Sjöman, Kommunstyrelsens Ordförande Österåker.Bilaga i DN


”Vi har haft ett bra samarbete med Active Mediapartner kring vår bilaga i Dagens Samhälle. Det var också bra att få en överupplaga som vi kan använda i olika sammanhang, t.ex. då vi träffar företrädare för politiska partier vid deras partidagar.” 

Anita Olsson, Famna – idéburen vård och social omsorg


"Tack allihopa för ett utomordentligt jobb! 
Processen fungerade fantastiskt bra, helt utan stress.
Tidningen, texterna, ja allt blev jättebra!
Vi fick så många samtal och  ett hundratal nya medlemmar, så det känns extra kul!
Hoppas verkligen på flera tillfällen att jobba tillsammans"

Shala Safari,SPF Stockholmsdistriktet
Bilaga i DN, SPF tillsammans med PRO


 En mycket bra produkt!

"- Bilagan blev över förväntan. Vi visste att vi skulle bli nöjda, men intresset inom vår egen förvaltning och det snabba och professionella arbete som Active MediaPartner stod för, gjorde att vi fick fram en mycket bra produkt. Trots högt tempo och några få och små missförstånd fungerade samarbetet mycket bra. Active Mediapartner är proffsiga och har erfarenhet av sådan här produktion."

Är ni nöjda med resultatet? "Absolut! Undersökningen som vi låtit göra visade också att budskapet nådde fram till allmänheten. Det blir en bra grund att stå på inför framtida kommunikationsinsatser om skolans verksamhet."

Agnetha Styrwoldt-Alfheim, kommunikationschef,  utbildningsförvaltningen, Stockholm stad 
Utbildningsförvaltningen Stockholm
Bilaga i DN 


"Jag är mycket nöjd med resultatet av våra bilagetidningar i Dagens Industri. Både kvaliteten i tidningarna och samarbetet med Active Mediapartner är mycket bra. Framförallt har tidningarna varit ett riktigt bra redskap i syfte att få ut vårt budskap. Vi har bland annat fått flera nya kontakter med företag som varit intresserade att etablera verksamhet här i Enköping."

Arne Wåhlstedt, marknadschef, Enköpings Kommun


 

Active MediaPartner Nordic AB

Tel: 018-18 34 00 
Bergsbrunnagatan 18,
753 23 Uppsala

Se också vår artikelwebb:

Copyright © 2020

Active Mediapartner Nordic AB


@ Bisnode 2020